Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Tom Victor Gausdal og Stian Floer viser i denne boken viser i denne boken at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forteller om de gode råvarene i fiske disken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiske stykket. Her finner vi oppskrifter på blant annet seibiff, fiske kaker, røkt kolje og bergensk fiske suppe.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001116nam 22002291 4500
*001118662
*008 a 00nob 2
*015 $a0283938$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7547-483-2$bib.$cNkr 399.00
*08231$a641.692$zh$25
*090 $c641.692$dG
*100 0$aGausdal, Tom Victor$d1976-$jn.
*24510$aFiske kokeboka$cTom Victor Gausdal & Stian Floer ; matfoto: Ingvar Eriksson
*260 $aOslo$bPress$c2012
*300 $a323 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aTom Victor Gausdal og Stian Floer viser i denne boken viser i denne boken at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forteller om de gode råvarene i fiske disken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiske stykket. Her finner vi oppskrifter på blant annet seibiff, fiske kaker, røkt kolje og bergensk fiske suppe.
*650 1$aFiske retter$0matlaging$1641.6/92$2BS$2BS$9nor
*700 0$aFloer, Stian$d1976-$emedforf.$jn.
*700 0$aEriksson, Ingvar$efotogr.$jsv.
*950 0$aFisk$zFiske retter$0matlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening