Nærøysund bibliotek avd. Rørvik

Kampen
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Kampen
Språk
  • Språk:
Emne
År
  • 2021
Noter
  • Sklitaklingar og hjartebank Det har nettopp blitt sommarferie, og Andreas gler seg til å spele fotball med Sara og dei andre frå klassa kvar einaste dag. Men denne sommaren flyttar det ein ny gut til bygda, ein gut med United-kaps og eit veldig fint smil. Viljar heiter han, og Andreas sitt hjarte slår raskare når dei er saman. Samstundes driv Sara og sender hjartemeldingar heile tida, og Andreas veit ikkje kva han skal svare tilbake. Kampen handlar om vennskap, kjærleik og sjalusi. Aller mest er det historia om Andreas, 11 år, som gjennom nokre vanskelege sommardagar er nøydd til å bli kjend med seg sjølv på nytt.
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*001131127
*019  $bl
*100  $aGeir Egil Eiksund
*245  $aKampen
*260  $c2021
*500  $aSklitaklingar og hjartebank

Det har nettopp blitt sommarferie, og Andreas gler seg til å spele fotball med Sara og dei andre frå klassa kvar einaste dag. Men denne sommaren flyttar det ein ny gut til bygda, ein gut med United-kaps og eit veldig fint smil. Viljar heiter han, og Andreas sitt hjarte slår raskare når dei er saman. Samstundes driv Sara og sender hjartemeldingar heile tida, og Andreas veit ikkje kva han skal svare tilbake.

Kampen handlar om vennskap, kjærleik og sjalusi. Aller mest er det historia om Andreas, 11 år, som gjennom nokre vanskelege sommardagar er nøydd til å bli kjend med seg sjølv på nytt.
*650  $avennskap, kjærleik og sjalusi. fotball
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Nærøysund bibliotek avd. Rørvikbarnebøker