Nærøysund bibliotek avd. Rørvik

Hellstrøms hemmeligheter fra havet
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Hellstrøms hemmeligheter fra havet
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.6 H
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2022
Noter
  • Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell. Her får du et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken. Vi har en unik tilgang på sjømat i landet vårt, og mat fra havet er både bærekraftig, sunt og godt! Eyvind Hellstrøm viser deg hvordan du kan tilberede himmelske retter. Her er enkle og smakfulle tilberedninger med få ingredienser som lar deg skape fantastiske retter og oppdage nye smakskombinasjoner. Boka byr på oppskrifter til hverdag og fest, og ikke minst de enkle og gode sausene som gjør sjømaten ekstra spennende. La deg inspirere til å bruke mer fisk, skalldyr og skjell i matlagingen med Hellstrøms hemmeligheter fra havet!
ISBN
  • 978-82-489-2985-7
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001808nam  22002891  4500
*001136881
*008220808s2022    no     ar         00nob 9
*015  $a150447469$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-489-2985-7$binnbundet
*025  $a9788248929857
*040  $aBokbasen AS
*0820 $a641.692$zh$223/nor
*0821 $a641.6$zb$223/nor
*090  $c641.6$dH
*10010$aHellstrøm, Eyvind$d1948-$jNO$0(NO-TrBIB)90519538$8m
*24510$aHellstrøms hemmeligheter fra havet$cEyvind Hellstrøm, Anita Rennan ; fotografier av Agnete Brun, Anita Rennan
*260  $aOslo$bKagge forlag$c[2022]
*300  $a262 sider$billustrasjoner$c27 cm
*520  $aMat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende oppskrifter med retter av fisk, skalldyr og skjell. Her får du et hav av inspirasjon til mestring på ditt eget kjøkken.  Vi har en unik tilgang på sjømat i landet vårt, og mat fra havet er både bærekraftig, sunt og godt! Eyvind Hellstrøm viser deg hvordan du kan tilberede himmelske retter. Her er enkle og smakfulle tilberedninger med få ingredienser som lar deg skape fantastiske retter og oppdage nye smakskombinasjoner. Boka byr på oppskrifter til hverdag og fest, og ikke minst de enkle og gode sausene som gjør sjømaten ekstra spennende.  La deg inspirere til å bruke mer fisk, skalldyr og skjell i matlagingen med Hellstrøms hemmeligheter fra havet!
*650 0$aFiskeretter$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aFiskerettar$2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aRennan, Anita$d1980-$eforf.$jNO$0(NO-TrBIB)1507642234297$8f
*70010$aBrun, Agnete$d1968-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)3111553$8f
*70010$aRennan, Anita$d1980-$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)1507642234297$8f
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Nærøysund bibliotek avd. Rørvikmat 641.692